Negresa cu branza si cocos

Ingrediente : 
 Pentru negresa : 300 g margarina, 450 zahar tos, 60 g cacao, 370 g faina, 3 oua intregi si 4 albusuri, 15 g praf de copt, 100 g ciocolata menaj cacao, 50 g ciocolata menaj alba, 4 ml esenta de lamaie
Pentru bilute de branza : 500 g branza dulce, 100 g nuca cocos, 100 g zahar tos, 4 galbenusuri, 6 linguri amidon, 2 ml esenta de vanilie
Mod de preparare : 
 Negresa : Amestecati margarina, pudra de cacao, laptele si zaharul si puneti-le intr-un vas la foc mic. Cand amestecul este omogen, scoateti 8 linguri din compozitie si puneti deoparte.
Bile : Amestecati componentele si modelati cu mainile umezite, bilute de marimea unei nuci si asezati intr-o tava  tapetata cu hartie de copt.
In amestecul racorit adaugati cele 3 galbenusuri, apoi faina, praful de copt, esenta de lamaie si albusurile natute spuma. Puneti compozitia peste bilele de branza si lasati la cuptor timp de 50 min.
Cele 8 linguri de compozitie, topiti ciocolata de cacao si puneti-o peste prajitura cad aceasta va fi aproape rece.
Topiti si ciocolata alba, pentru decor si ornati cum doriti.

Comentarii

Postări populare