Reteta drob de miel de paste



Ingrediente
maruntaie de miel (inima,ficat,plamani), 8 oua, 2 linguri smantana, 2-3 legaturi ceapa verde, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, sare, piper, ulei


Mod de preparare
 Spalati maruntaiele de miel si le adaugati la fiert in apa sarata iar in alt vas fierbeti 4 oua. Dupa ce a fiert carnea se trece prin masina de tocat si se amesteca cu smantana si verdeata spalata si taiata marunt, apoi adaugati si 4 albusuri batute spuma. Treceti prin jet de apa rece si curatati cele 4 oua care au stat la fiert, apoi taiati pe jumatate. Ungeti cu unt sau ulei si tapati cu pesmet locul unde puneti continutul de drop. Aseaza jumatatile de ou fierte cu o mare parte din compozitia dropului. Lasati la cuptor timp de 40-45 minte.  Adaugati si compozitia ramasa in forme mici de tarte, unse de asemenea si asezati in fiecare forma felii de oua si le dati la cupotor. Drobul de miel nu poate lipsi la sarbatorile de paste.

Comentarii

Postări populare