Pandispan vanilat


Ingrediente
ptr blat 6 oua, 1 cana cu faina, 1 cana cu zahar, 3 pliculete de zahar vanialat
 ptr crema 5 oua, 5 linguri cu faina, 250 g zahar, 2 pliculete cu zahar vanilat, 1 l lapte, margarina, fulgi ciocolata, cacao

Mod de pregatire Bateti albusurile spuma adaugand trepat zaharul si zahar vanilat. Adaugati faina ploaie si galbenusurile. Turnati toata compozitita intr-o tava tapetata si bagati la cuptor timp de 30-35 de minute. Pentru crema, pune-ti 1/2 din cantitatea de lapte la fiert, la foc mic. Freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat si faina, adaugate treptat. Adaugati si cealalta 1/2 de lapte. Turnati totul peste laptele fiert si amestecata si lasa la racit. Bateti spuma albusurile si adaugati-le in crema si amestecati bine. Cand blatul e gata, lasati sa se raceasca dupa care taiati in trei. Intre baturi intindeti crema de vanilie. Pe ultimul strat de crema, presarati cacao si fulgi de ciocolata.

Comentarii

Postări populare