Pui fript cu paste


Ingrediente pentru 4 portii
2 piepti de pui, 500 g spaghete, 1 dovlecel, 2 ardei grasi rosii, 1 ceapa, 1 legatura de patrunjel, 2 linguri ulei de masline, sare, piper

Mod de preparare
Spalati pieptul de pui si taiati in felii groase de un deget. Sarati si piperati. Adaugati pieptul la fript pe gratar si lasati timp de 5 min pe fiecare parte. Intre timp, taiati ceapa,dovlecelul,ardeii grasi,inabusiti in uleiul de masline,sarati si piperati. Stingeti cu o cana de apa si da-ti vasul deoparte dupa ce se inmoaie legumele.Puneti la fiert in apa clocotita cu sare si pastele. Scurgeti si turnati legumele cand sunt gata, apoi amestecati si potriviti cu sare si piper.
Puneti pastele pe farfurie, adaugati 2 bucati de friptura deasupra si aromati cu patrunjel tocat marunt.

Comentarii

Postări populare