Rulada cu banana


Ingrediente pentru blat si mod de preparare 5 oua, 2 linguri faina, 3 linguri cacao, 5 linguri de zahar, esenta de migdale. Bateti alburusile spuma si adaugati zahar treptat pana ce crema are consistenta de bezea. Puneti pe rand galbenusurile, apoi faina si cacao. Spre final adaugati si cateva picaturi de esenta. Coaceti la foc potrivit cam 15-20 de minute, intr-o tava unsa cu margarina. Rulati cand e calda si lasati la racit .
Ingrediente pentru crema si mod de preparare 3 oua, 6 linguri de lapte, 4 linguri de cacao, 200  g unt. Bateti la foc mic cele 3 oua cu laptele si zaharul pana devin budinca. Luati de la foc si puneti pe rand 4 linguri de cacao si omogenizati. Lasati la racit si cand este calduta adaugati untul la temperatura camerei treptat pana compozitia devine cremoasa. Curatati de coaja 2 banane si inmuiati intr-un sirop gros de cacao si apoi adaugati si nuca de cocos. Asezati cele 2 banane in mijlocul ruladei care a fost unsa bine cu crema facuta. Rulati strans in jurul bananei. Acoperiti apoi toata rulada cu restul de crema ramas. Lasati urme cu furculita in forma de buturuga pe toata suprafata ruladei. Ornati cu visine sin visinata sau coji de portocala, apoi cerneti nuca de cocos. Lasati la rece timp de 2 ore apoi puteti orna cu frisca.

Comentarii

Postări populare