Ciorba radauteana cu piept de pui


Ingrediente 500 g piept de pui,sare, piper, 2 morcovi, 1-2 cepe, 1 ardei, 1 telina, 1 pastarnac, 1-2 lingurite ulei, 1 capatana usturoi, 200 ml smantana, 2 galbenusuri, 3-4 linguri otet, 1 legatura patrunjel 

Mod de peparare Puneti pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare. Curatati legumele si adaugati peste pieptul de pui. Separati albusurile de galbenusuri si amestecati cu putina sare si piper. Adaugati
smantana, otetul si usturoiul pisat.  Lasati crema obtinuta la racit. Legumele impreuna cu carnea se scot din oala si se pun la scurs intr-o sita.  Crema de smantana se incorporeaza in supa si se amesteca incet, sa nu se formeze cocoloase si ornati cu patrunjel.

Comentarii

Postări populare