Sarlota de piersici


Ingrediente 3 oua, 1 praf sare, 4 piersici, 300 ml lapte, 10 g gelatina, coaja rasa de la 1 lamaie, 175 g zahar, 250 g piscoturi pentru sampanie, 100 g dulceata caise, 250 ml frisca

Mod de preparare Inmuiati gelatina in 150 ml apa rece. Omogenizati galbenusurile si zaharul, coaja de lamaie, sare si 200 ml lapte pana cand se ingroasa crema. Luati vasul de pe foc si incorporati crema. Curatati piersicile de coaja si sambure si taiati cuburi. Bateti albusurile spuma, pe baie de aburi si le amestecati cu fructele. Dupa ce crema cu galbenusuri s-au racit si incepe a inchega, adaugati amestecul de piersici, omogenizati si turnati compozitia intr-o forma tapetata cu piscoturi si bagati la frigider. Lasati la frigider timp de o zi, apoi puneti sarlota pe un platou rece si decorati cu frisca si ducleata de caise.

Comentarii

Postări populare