Paste cu legume


Ingrediente 320 g paste, 200 g mazare boabe, 100 g fasole, 10 rosii cherry, 2 dovlecei, 2 cepe mici, 1 morcov, 3 linguri parmezan ras, 2 linguri ulei de masline extravirgin,1 lingurita concentrat de legume, sare, piper, 6 frunze de menta

Mod de intrebuintare  Curatati dovleceii si morcovii, spalati si taiati julien. Opariti in putina apa clocotita cu un praf de sare mazarea si pastaile de fasole rupte bucati, apoi scurgeti bine.
Taiati ceapa julien si clatiti-o in uleiul de masline incins. Adaugati legumele si caltiti in continuare cateva minute la foc mare. Puneti concentratul de legume si piper rasnit dupa gust. Lasa-ti focul la mic si adaugati un polonic de apa si lasati legumele la fiert. Separat fierbeti pastele in apa cu un praf de sare. Adaugati peste legume rosiile taiate jumatati si curatate de seminte.
Scurgeti pastele si puneti-le in tigaia cu legume apoi adaugati parmezanul ras, frunze de menta, sare si piper, dupa gust.
Amestecati bine si serviti imediat.

Comentarii

Postări populare