Frigarui de cartofi cu rozmarin

Frigarui de cartofi cu rozmarin

Ingrediente  4 cartofi mari, 30 g unt, 4 crengute rozmarin, sare, piper
Mod de preparare  Spalati bine cartofii, usuca-i si inveleste-i in folie de aluminiu. Puneti intr-o tavita si coaceti 30 de min la 180 g C. Scoateti cartofii si lasati la racit. Curatati frunzulitele de pe crengutele de rozmarin, lasand intact smocul din varf. Tocati marunt frunzele si clatiti-le cateva minute intr-o tigaie cu untul topit. Curatati cartofii de coaja, taiati rondele si formati cu ei frigarui, infingandu-i in crengute de rozmarin. Asezati figaruile intr-o tava, condimentati cu sare si piper si stropiti cu untul aromat cu rozmarin. Lasati frigaruile la cuptor, mentinand temperatura constanta la 180 C timp de 10 min. Scoateti din cuptor si serviti.

Comentarii

Postări populare