Omleta vanatoreasca


Ingrediente 8 oua, 30 g unt, sare, piper, 70 g ficatei de pui, 30 g ciuperci uscate, 100 ml lapte, 20 g unt, 1 lingura faina alba "000", 1 lingura de patrunjel tocat, sare, piper, 2 rosii, salata mixta

Mod de preparare Rehidratati ciupercile in apa calduta, taiati-le bucati mari si calitile intr-o craticioara cu unt topit. Adaugati ficateii taiati bucatele, faina si laptele amestecand continnu. Fierbeti totul 10 min, apoi condimentati cu sare, piper, dupa gust si patrunjel tocat.  Bateti ouale cu un praf de sare si de piper. Topiti intr-o tigaie neaderenta putin unt si prajiti pe rand 4 omlete. Lasati-le la prajit pe o singura parte pana cand marginile devin aurii. Puneti pe mijlocul fiecarei omlete cate o lingura din compozitia preparata si pliati-le in asa fel incat sa acopere umplutura. Puneti capacu peste tigaie si lasati la prajit timp de 1 min. Asezati omletele pe farfurii individuale pe masura ce sunt gata. Decorati cu patrunjel tocat, bucatele de rosii si serviti cu salata de sezon.

Comentarii

Postări populare