Rulou de lasagna cu ardei gras si muschi de iepure


Ingrediente  8 foi de lasagna, 300 g muschi de iepure, 3 dovlecei, 1 ardel gras rosu, 150 g pesmet, 1 ou, 100 ml smantana dulce, 2 catei usturoi, 100 ml de ulei de masline, 100 ml vin alb, 1 crenguta de rozmarin, 1 lingurita de nucsoara rasa, 25 g unt, sare, piper

Mod de preparare Spalati ardeiul, taiati-l cubulete si caliti intr-o tigaie cu ulei incins, impreuna cu usturoiul intreg si rozmarin. Taiati muschiul de iepure bucati, apoi cuburi si puneti in tigaia cu ardei. Indepartati capetele dovleceilor si taiati cuburi mici, adaugati in tigaie, puneti capacu si le inabusiti. Potriviti dupa gust de sare si piper si stinge totul cu vin alb.  Adaugati smantana, ferbeti inca 2 min, luati vasul de pe foc si rasturnati continutul intr-un castron. Adaugati pesmetul, oul, nucsoara rasa si amestecati cu o lingura pentru a omogeniza compozitia. Daca e prea moale, mai adaugati pesmet. Puneti foliile de lasagna in apa clocotita cu o lingurita de sare si fierbeti timp de 3 min, apoi scoateti si asezati pe un servet de bucatarie la scurs. Ungeti cu unt si presara cu pesmet interiorul unei forme de chec, apoi imbrac-o in foi de lassagna. Turnati jumatate din compozitie si nivelati cu ajutorul unei spatule.Asezati al doilea rand de foi, restul de umplutura si acoperiti totul cu partea foliilor de lasagna care depaseste marginile formei.
Acoperiti cu folie de aluminiu si caceti timp de 20 de min in cuptorul incalzit la 190 C. Decorati ruloul cu feliute de ardei gras rosu si dovlecei si serviti cald.

Comentarii

Postări populare