Salata de porumb cu mozzarella


Ingrediente 160 g salata mixta, 250 g mozzarella bulgaras, 100 g boabe de porumb, 140 g rosii, 100 g morcovi, 60 g tije telina, 80 g masline negre fara samburi, 10 fileuri de ansoa in ulei, 5 linguri ulei masline, 3 linguri sos soia, 1 lingura otet alb, sare, piper, 100 g parmezan

Mod de preparare Spalati frunzele pentru salata in apa rece. Taiati rondele subtiri maslinele. Curatati tijele de teline si taiati-le fasii subtiri. Curatati morcovii, taiati in doua pe lung, apoi cuburi. Curatati rosiile de pielita, indeparati semintele si taiati pulpa cuburi. Puneti frunzele de salata pe un platou mare, adaugati boabele de porumb bine scurse de lichidul din conserva, rondelele de masline, morcovii, telina si cuburile de rosii. Aseaza deasupra bulgarasii de mozzarella, fileurile de ansoa taiate bucati si amestecati bine ingredientele.
Presara aschii de parmezan, condimenteaza cu un dresing preparat din otet, sosul de soia, uleiul de masline,sare si piper dupa gust si serviti umediat.

Comentarii

Postări populare